Overslaan en naar de inhoud gaan
Voorlichting scholen OSG Singelland


Welkom ouders/verzorgers en leerlingen van groep 7 & 8!

Ontdek de scholen
van Singelland
 

Op deze pagina vinden jullie  een overzicht van onze voorlichtingsactiviteiten in november. In januari zijn jullie van harte welkom op de Open Dagen van Singelland! 
Scroll naar beneden voor een overzicht van alle data.   

Via de knop Persoonlijk contact kunnen jullie een vraag stellen of een afspraak maken voor een gesprek of persoonlijke rondleiding.

Voorlichting scholen OSG Singelland

Voorlichting

Alle scholen van Singelland organiseren in november Voorlichtingsavonden en Doe Middagen. De presentaties van de voorlichting zijn na de voorlichtingsavonden op deze pagina terug te kijken.
 

Ontdek de school die bij jóu past!

Singelland Magazine Thuis bij Singelland

Singelland Magazine

Meer weten? Lees hier editie najaar 2023 van het magazine van Singelland. Deze nieuwste editie ontvangen jullie tijdens de voorlichtingsavonden!

Virtuele tour!

Kies voor een virtuele tour! Loop mee met onze leerlingen en krijg een indruk van jouw nieuwe school!

Online Escaperoom

Escape Room

Maak kennis met Wiskunde D! Doe mee aan deze online escaperoom en leer tegelijkertijd over coderingstheorie en wiskunde D!
 

Open Dagen Singelland 2024

Wij vinden het belangrijk dat een Voorlichtingsavond een eerlijke weergave biedt van wat een keuze voor Singelland inhoudt. Een goede keuze kan namelijk alleen worden gemaakt op basis van een eerlijk verhaal. Daarom vertellen we het Singelland verhaal niet alleen.

Ouders en leerlingen spelen een belangrijke rol bij het vertellen van ons échte verhaal. Zonder opsmuk. Oprecht. Uit eigen ervaring. Dat is waar het om gaat.