Overslaan en naar de inhoud gaan
Title

Matrix Lyceum Drachten

 

Voorlichting 2023-2024


Voorlichtingsavond dinsdag 14 november  
U kunt zich hier aanmelden

Open Dag 24 januari 2024

 

Het verhaal van Nils

Het verhaal van Mara

Het verhaal van ouder Gerrit

Het verhaal van mentor Fokje

Bekijk alle verhalen

Teuny Bosma
Samen alles eruit halen wat erin zit

Hallo! Ik ben Teuny Bosma en schoolleider van het Matrix Lyceum. Ze noemen ons ook wel het kleine broertje van Drachtster  Lyceum. Naast mijn functie als schoolleider op het Matrix Lyceum ben ik op de locatie VO Surhuisterveen docent Lichamelijke  Opvoeding. In mijn vrije tijd ben ik trainer/coach van Drs. Vijfje Vr. Zij komen uit in de landelijke Eredivisie. Ook ben ik bij de KNVB werkzaam als assistent coach van het  Nederlands zaalvrouwen team.

Bij alle vertegenwoordigde zaalteams van Nederland gebruiken we de #agjsskjv.  Een # die ook goed bij mij past. Samen zo ver mogelijk komen, samen veel bereiken, samen alles eruit halen wat erin zit. Als leidinggevende wil ik samen met het team streven naar realisatie van een optimale, uitdagende, veilige en kwalitatief goede (leer)omgeving voor alle leerlingen en medewerkers binnen de organisatie.

Wanneer je iets bereikt wat je van te voren nooit had gedacht of had durven denken. Bij ‘je’ kun je dan een leerling, ouder, collega of jezelf invullen en ‘iets bereiken’ kan iets groots zijn, maar ook iets kleins.

Bekijk de video van onze school

Persoonlijk contact

Neem persoonlijk contact op met Teuny Bosma via onderstaand telefoonnummer en/of e-mailadres.

Schoolleiding: Teuny Bosma
Telefoon: 06 - 26 31 58 71
E-mail: t.bosma@singelland.nl

Ondersteuning:
Jose Ketelaar
(gedragsdeskundige) 
j.ketelaar@singelland.nl

Linda Munoz Chandia
l.munozchandia@singelland.nl


Teuny Bosma

Informatie en aanmelden

Meer weten over het onderwijs op het Matrix Lyceum? 
Neem contact op met Teuny Bosma via t.bosma@singelland.nl 

 

magister

Met Magister heb je altijd toegang tot je agenda, huiswerk, cijfers, studiewijzers en digitaal lesmateriaal. Gewoon op je mobiel of op je computer. Via Magister kan de school snel en efficiënt met jou communiceren. En jij bent via Magister altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. En je ouders? Die krijgen een eigen account en zijn zo altijd op de hoogte van je behaalde resultaten en je rooster.

Download hieronder de folder voor een kennismaking met Magister.