Overslaan en naar de inhoud gaan
ecole 1
Geplaatst op 26-04-2021

Met klas 1E klas doen we dit jaar mee aan het Ecole project. De Provincie Fryslân is hierbij de opdrachtgever. Op 18 maart was de officiële start van het project. Opdrachtgever en Friese gedeputeerde Klaas Fokkinga kwam naar Het Drachtster Lyceum om de opdracht aan de leerlingen uit te reiken.

foto ECOLE-project
Geplaatst op 18-03-2021

Op donderdag 18 maart heeft gedeputeerde Klaas Fokkinga van provincie Fryslân op Het Drachtster Lyceum de officiële aftrap verricht van het ECOLE-project Kringlooplandbouw en biodiversiteit. ECOLE is een samenwerking tussen onderwijsinstellingen in Fryslân, Polen, Tsjechië en Slovenië. 

uitreiking cheque aan voedselbanken
Geplaatst op 18-02-2021

Net als vorig jaar geeft OSG Singelland dit jaar een goed doel een extra steuntje in de rug. In plaats van het uitreiken van een tasje of een leuk aandenken aan de Open Dag bezochten leerlingen van Singelland dit jaar de Voedselbanken in de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen en Smallingerland met een cheque van € 500,-.  Lees verder en bekijk alle foto's.
 

Hart onder je riem
Geplaatst op 17-02-2021

De lockdown duurt helaas langer dan vooraf was gedacht. Voor de basisschoolleerlingen is het fijn dat zij weer de kans hebben gekregen om naar school te gaan. Onze eigen leerlingen zullen echter nog zeker tot begin maart geduld moeten hebben. Voor iedereen betekent dit: nog even volhouden!

Aanmelden 2021-2022

Aanmelden kan vanaf dit jaar via ons nieuwe digitale aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwe leerling

Schoolgids 2020-2021

Beste ouder, hier ontdekt u alles wat u over VO Surhuisterveen weten wilt.

Open Schoolgids

Singelland ging door

Een terugblik op het afgelopen, bijzondere Singelland schooljaar 2019-2020. Kijkt u met ons mee?
 

Singellan ging door video

 

Bekijk de video