Overslaan en naar de inhoud gaan
Locatie afbeelding ISK

Welkom bij de ISK

Singelland Family Run 2021
Geplaatst op 14-10-2021

Hij staat weer voor de deur: de jaarlijkse Singelland Family Run! De 12e editie is op 21 november. Schrijf je samen met je familie in vóór 20 november. Doe je dat minimaal twee weken van tevoren, dan ontvang je een persoonlijk startnummer.

Door op deze link te klikken ga je naar het inschrijfformulier en daar is ook alle benodigde informatie te vinden.

Er zijn dit jaar vier afstanden waaruit gekozen kan worden, dus altijd één die bij jou of jullie past. We beginnen dit jaar met de 5 km voor alle tweedeklassers van Het Drachtster Lyceum. De Fun2Run. Daarna volgen er nog drie runs waarvan twee over 2,5 km en een afsluitende run over 5 km.
Let op: 
Om je op te geven heb je een code nodig. De sportdocent van je school heeft deze code. Verder is het belangrijk dat jij jezelf en je familieleden opgeeft met je schoolmail. Doe je dat met een ander mailadres dan wordt de inschrijving mogelijk verwijderd. 
Ook is het belangrijk om te weten dat je per mail een bevestiging krijgt van de inschrijving. In deze mail staat aanvullende informatie en een belangrijke QR-code. Krijg je die niet, dan is er iets niet goed gegaan en moet je het opnieuw proberen.
 

De bibliotheek is te vinden in de kantine.
Geplaatst op 24-05-2021

We hebben sinds kort een bibliotheek ingericht in de kantine van de school. Het doel van deze bibliotheek is dat de leerlingen thuis lekker kunnen lezen en zo nog beter de Nederlandse taal kunnen leren.

Bloeiende tulpen.
Geplaatst op 25-04-2021

De meivakantie duurt twee weken: van 1 tot 17 mei. Op dinsdag  27 april is de school gesloten in verband met koningsdag.

glad
Geplaatst op 15-02-2021

In verband met de verwachte gevaarlijke gladheid (code rood) geven de scholen van Singelland maandag 15 februari alleen online les. De gebouwen zijn gesloten.

Voor praktijkschool De Venen gaan de lessen op school vanaf 12 uur wel door.

Het verhaal van de ISK

Het verhaal van de ISK
Bekijk de video

Aanmelden 2021-2022

Aanmelden kan vanaf dit jaar via ons nieuwe digitale aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwe leerling