Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar praktische info?

Inzamelingsactie leerlingen Singelland ISK voor Giro 555

giro 555
Geplaatst op 22-03-2023

Leerlingen van Singelland ISK in Drachten hebben een inzamelingsactie gehouden voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije. Er woont veel familie van deze leerlingen in het getroffen gebied. 

De leerlingen hebben falafel-broodjes verkocht. De Arabische supermarkt AYA Market, de Jumbo en Albert Heijn hebben de ingrediënten voor de broodjes gesponsord. Ook de plaatselijke Poiesz, Dirk en de Lidl hebben bijgedragen. Daarnaast zijn leerlingen een lege-flessen-inzamelactie gestart. Een mooie manier om hun Nederlandse spreekvaardigheid te vergroten. 

Na precies 1 week inzamelen is de eindstand van alle acties samen €1.111 euro. Met trots wordt de volledige opbrengst gedoneerd aan Giro 555.  

> Lees artikel

Informatieavond Onderwijs in Nederland

Informatieavond Onderwijs in Nederland
Geplaatst op 22-03-2023

إلى أمسية معلومات التعليم في هولندااطلاعات در باره آموزش وپرورش در هلند شام معلوماتی در مورد تعلیم در هالندናይ ሓበሬታ ምሸት ብዛዕባ ትምህርቲ ኣብ ኔዘርላንድІнформаційний вечір Освіта в НідерландахInformation session Education in The NetherlandsSession de información educación en Holanda  

maandag 23 januari 2023, 19.00 uur

 

> Lees artikel

Agenda

Geen items beschikbaar.

Praktische informatie

Schoolgids

Ziek melden
Wanneer een leerling ziek is, wordt van de ouder(s) en/of verzorger(s) verwacht dat zij dit vóór 9.00 uur melden bij de administratie van de ISK, telefoon (0512) 54 61 65.

Maak kennis met onze school

Ga mee op reis met Singelland ISK Drachten:

Vakanties

Voorjaarsvakantie
25 februari t/m 5 maart 2023

Tweede Paasdag
10 april 2023

Koningsdag
27 april 2023

Meivakantie
23 april t/m 7 mei 2023

Bevrijdingsdag
5 mei (in de meivakantie) 2023

Hemelvaart (en dag erna)
18 mei en 19 mei 2023

Tweede Pinksterdag
29 mei 2023

Zomervakantie
22 juli t/m 3 september 2023

Het verhaal van Sarah en Muaz

Het verhaal van Leyla

Het verhaal van onderwijsassistent Vera

Hoofd, Hart, Handen en Ruggengraat

hoofd hart handen en ruggengraat

Met je hart

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Muziek maken? Een activiteit organiseren met je klas voor een goed doel? Dat zijn dingen die je echt met je hart doet. Omdat je ergens om geeft. Omdat dat jou als mens, of jouw omgeving mooier en beter maakt.

Met je hoofd

Dat zijn natuurlijk vooral de theoretische vakken. Talen, rekenen,geschiedenis, noem ze maar op. We dagen je uit om zoveel mogelijk uit jezelf te halen, dus: het hoogste niveau te halen dat bij jou past.

Met je handen

Ben jij meer praktisch ingesteld? Houd je van werken met hout of techniek of sta je graag achter potten en pannen? Praktijkvakken zijn er op alle scholen. Fijn om niet alleen dingen te weten, maar ook te kunnen!

Sta stevig in je schoenen

We leren je op Singelland om 'ruggengraat' te krijgen, zelfbewust te zijn. Je eigen keuzes te maken. Voor je mening te durven uitkomen. En ook: met teleurstelling te kunnen omgaan. Zo ben jij voorbereid op je toekomst.