Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar praktische info?

Met natuurkunde naar Walibi

Met natuurkunde naar Walibi
Geplaatst op 06-06-2023

Eén van de onderwerpen die we bij natuurkunde behandelen in klas 2 is het onderwerp ‘kracht en bewegen‘. Omdat de leerlingen de berekeningen die hierbij horen vaak lastig vinden, hebben we er dit jaar voor gekozen om dit onderwerp op een andere manier aan te bieden met als afsluiter het doen van natuurkundig onderzoek in Walibi. 

> Lees artikel

K R O A T I E

K R O A T I E
Geplaatst op 06-06-2023

Momenteel zit er een groep leerlingen en collega’s in Kroatië . In het kader van internationalisering en uitwisseling volgen zij daar verschillende lessen en workshops en worden er culturele activiteiten gevolgd.

> Lees artikel

Persoonlijke rondleiding

Meer weten over onze school? Het is ook mogelijk om een persoonlijke rondleiding door de school aan te vragen. Vul ons  formulier in en wij nemen contact met jullie op om een afspraak te maken.  

Maak kennis met onze school!

Ontdek Singelland Burgum. Kijk je met ons mee?
 

Schoolstraat 101-jarig jubileum

Schoolstraat 101 jarig jubileum

 

Singelland Burgum aan de Schoolstraat 101 viert dit jaar haar 101 jarig bestaan!
Gedurende het gehele jaar vinden diverse activiteiten en festiviteiten plaats.

Alle informatie op een rijtje

Praktische informatie

Schoolgids

Ziek melden
Een ziekmelding dient bij voorkeur ‘s morgens vóór 08.15 uur plaats te vinden. Dit kan via telefoonnummer (0511) 46 02 10.

Vakanties

Voorjaarsvakantie
25 februari t/m 5 maart 2023

Tweede Paasdag
10 april 2023

Koningsdag
27 april 2023

Meivakantie
23 april t/m 7 mei 2023

Bevrijdingsdag
5 mei (in de meivakantie) 2023

Hemelvaart (en dag erna)
18 mei en 19 mei 2023

Tweede Pinksterdag
29 mei 2023

Zomervakantie
22 juli t/m 3 september 2023

Hoofd, Hart, Handen en Ruggengraat

Hoofd Hart Handen Ruggengraat

Met je hart

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Muziek maken? Een activiteit organiseren met je klas voor een goed doel? Dat zijn dingen die je echt met je hart doet. Omdat je ergens om geeft. Omdat dat jou als mens, of jouw omgeving mooier en beter maakt.

Met je hoofd

Dat zijn natuurlijk vooral de theoretische vakken. Talen, rekenen,geschiedenis, noem ze maar op. We dagen je uit om zoveel mogelijk uit jezelf te halen, dus: het hoogste niveau te halen dat bij jou past.

Met je handen

Ben jij meer praktisch ingesteld? Houd je van werken met hout of techniek of sta je graag achter potten en pannen? Praktijkvakken zijn er op alle scholen. Fijn om niet alleen dingen te weten, maar ook te kunnen!

Sta stevig in je schoenen

We leren je op Singelland om 'ruggengraat' te krijgen, zelfbewust te zijn. Je eigen keuzes te maken. Voor je mening te durven uitkomen. En ook: met teleurstelling te kunnen omgaan. Zo ben jij voorbereid op je toekomst.