Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar praktische info?

Bezoek van vijf landen in kader van internationalisering

internationalisering
Geplaatst op 22-03-2023

In het kader van Internationalisering vanuit het Erasmus+ project  ‘All for Nature, Nature for all!’ krijgt Singelland Burgum van 13 tot en met 17 maart aanstaande leerlingen en docenten uit Litouwen, Zweden, Griekenland, Turkije en Kroatië op bezoek. In maart van het vorige jaar heeft een team deelgenomen aan de mobiliteit in Zweden en in de laatste week van september 2022 hebben 10 leerlingen en 3 docenten van Singelland Burgum de mobiliteit in Griekenland bijgewoond.  

> Lees artikel

Reünie HAVOtop op 16 juni

reünie havoTOP
Geplaatst op 22-03-2023
De HAVOtop in Burgum bestaat 12,5 jaar! En dat mag gevierd worden. Op vrijdag 16 juni wordt er een feest georganiseerd voor relaties van de HAVOtop. Ben jij oud-medewerker of -leerling van de HAVOtop? Houd dan www.havotop.nl in de gaten!
> Lees artikel

Persoonlijke rondleiding

Meer weten over onze school? Het is ook mogelijk om een persoonlijke rondleiding door de school aan te vragen. Vul ons  formulier in en wij nemen contact met jullie op om een afspraak te maken.  

Maak kennis met onze school!

Ontdek Singelland Burgum. Kijk je met ons mee?
 

Schoolstraat 101-jarig jubileum

Schoolstraat 101 jarig jubileum

 

Singelland Burgum aan de Schoolstraat 101 viert dit jaar haar 101 jarig bestaan!
Gedurende het gehele jaar vinden diverse activiteiten en festiviteiten plaats.

Alle informatie op een rijtje

Praktische informatie

Schoolgids

Ziek melden
Een ziekmelding dient bij voorkeur ‘s morgens vóór 08.15 uur plaats te vinden. Dit kan via telefoonnummer (0511) 46 02 10.

Vakanties

Voorjaarsvakantie
25 februari t/m 5 maart 2023

Tweede Paasdag
10 april 2023

Koningsdag
27 april 2023

Meivakantie
23 april t/m 7 mei 2023

Bevrijdingsdag
5 mei (in de meivakantie) 2023

Hemelvaart (en dag erna)
18 mei en 19 mei 2023

Tweede Pinksterdag
29 mei 2023

Zomervakantie
22 juli t/m 3 september 2023

Hoofd, Hart, Handen en Ruggengraat

Hoofd Hart Handen Ruggengraat

Met je hart

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Muziek maken? Een activiteit organiseren met je klas voor een goed doel? Dat zijn dingen die je echt met je hart doet. Omdat je ergens om geeft. Omdat dat jou als mens, of jouw omgeving mooier en beter maakt.

Met je hoofd

Dat zijn natuurlijk vooral de theoretische vakken. Talen, rekenen,geschiedenis, noem ze maar op. We dagen je uit om zoveel mogelijk uit jezelf te halen, dus: het hoogste niveau te halen dat bij jou past.

Met je handen

Ben jij meer praktisch ingesteld? Houd je van werken met hout of techniek of sta je graag achter potten en pannen? Praktijkvakken zijn er op alle scholen. Fijn om niet alleen dingen te weten, maar ook te kunnen!

Sta stevig in je schoenen

We leren je op Singelland om 'ruggengraat' te krijgen, zelfbewust te zijn. Je eigen keuzes te maken. Voor je mening te durven uitkomen. En ook: met teleurstelling te kunnen omgaan. Zo ben jij voorbereid op je toekomst.