Overslaan en naar de inhoud gaan
Over de steiger
Geplaatst op 17-06-2022

Afgelopen maanden konden leerlingen van verschillende scholen meedoen met het project 'over de steiger'. Het doel; bouw van zoveel mogelijk afvalmateriaal een knikkerbaan die door en om een bekend Fries gebouw gaat.

schooltuin
Geplaatst op 14-04-2022

Singelland Burgum is eind 2021 met leerlingen en docenten aan de slag gegaan met het opzetten van een schooltuin. Aan het Skoalloantsje, tussen school en heg, wordt door leerlingen en docenten gewerkt aan de aanleg van bloem- en groentebedden en een wandelpad. Het plaatsen van een omheining en het bouwen van een materialenhok behoort ook tot de activiteiten. Een kas en fruitbomen staan eveneens op de planning. 
 

Cultuurdag
Geplaatst op 25-03-2022

Een dag vol workshops op de jaarlijkse Cultuurdag.. Voorafgaand aan deze dag hebben de leerlingen een keuze moeten maken uit het aanbod. Of je nou in de onderbouw of in de bovenbouw zit, deze dag zit iedereen door elkaar.

voorjaasvakantie
Geplaatst op 18-02-2022

Na de vakantie zijn jullie welkom in onze scholen!

Wij zijn ontzettend blij dat we na twee jaren de deuren weer voor iederéén mogen openen! Nog geen sfeer kunnen proeven? Kom kennis maken en ontdek de scholen van Singelland! Jullie zijn van harte welkom! Aanmelden voor de Open Dag is niet nodig.

Kijk op singelland.nl/open-dagen voor de data.

 

Aanmelden

Aanmelden van een nieuwe leerling kan via ons digitaal aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwe leerling

Schoolgids

Hier leest u alles wat u over Singelland Burgum wilt weten!

Bekijken

HAVOtop

HAVOtop

Vanaf leerjaar 4 kun je, samen met leerlingen van CSG Liudger, kiezen voor de HAVOtop. Het gebouw van de HAVOtop staat naast Singelland Burgum. 

Naar havotop.nl

Persoonlijk contact

Liever persoonlijk contact? Natuurlijk kunt u ook altijd een persoonlijk gesprek aanvragen. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer Hendrik van der Laan.

Hendrik van der Laan

 

Contact opnemen