Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar praktische info?

Letterfretter actie door Gorredijk

Op woensdag 22 november wordt er op Singelland BHS Gorredijk een leesfestival gehouden.
Geplaatst op 16-11-2023

Op woensdag 22 november wordt er op Singelland BHS Gorredijk een leesfestival gehouden. We vieren dat ons leeslokaal twee jaar bestaat! Voorafgaand aan dit festival is er een Letterfretter actief. De letters zijn allemaal door elkaar gehaald.

> Lees artikel

1e Klassers bezoeken bibliotheek Gorredijk

Geplaatst op 01-11-2023

De eerste klassen van de BHS gaan deze week op bezoek bij de Bibliotheek in Gorredijk. Daar spelen ze een spannende en leuke boekenroof! Een toffe kennismaking met de bieb, al hadden de meeste leerlingen uit deze klas al weleens een bezoek aan de bieb gebracht. 

> Lees artikel

Aftermovie Techniek Tastbaar

Was jij er ook bij? 10 maart vond Techniek Tastbaar plaats in Gorredijk! Techniek Tastbaar Gorredijk gemist? Bekijk hier de aftermovie:
 

Persoonlijke rondleiding

Meer weten over onze school? Het is ook mogelijk om een persoonlijke rondleiding door de school aan te vragen. Vul ons formulier in en wij nemen contact met jullie op om een afspraak te maken.

 

Maak kennis met onze school!

Ontdek Singelland BHS Gorredijk. Kijk je met ons mee?

Vakanties

Zomervakantie  
22 juli t/m 3 september 2023  

Herfstvakantie   
21 oktober 2023 t/m 29 oktober 2023  

Kerstvakantie   
23 december 2023 t/m 7 januari 2024  

Voorjaarsvakantie   
17 februari t/m 25 februari 2024  

Goede Vrijdag  
29 maart 2024  

Tweede Paasdag   
1 april 2024  

Meivakantie   
27 april t/m 12 mei 2024  

Tweede Pinksterdag   
20 mei 2024  

Zomervakantie   
20 juli t/m 1 september 2024

Alle informatie op een rijtje

Het verhaal van Jesper, Brecht en ouder Dennis

Praktische informatie

Schoolgids

Ziek melden
Als een leerling ziek is vinden we het fijn dat ouder(s)/verzorger(s) dit zo spoedig mogelijk laten weten via 0513 - 46 34 55. De administratie van de school registreert dit en geeft het door aan de mentor. Het kan voorkomen dat u even moet wachten voordat u aan de beurt bent. Voor de ouders/verzorgers die dat willen, kan er ook via de SOMtoday app een ziekmelding doorgegeven worden.

Virtuele tour

Loop mee door onze school!

Hoofd, Hart, Handen en Ruggengraat

hoofd hart handen ruggengraat

Met je hart

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Muziek maken? Een activiteit organiseren met je klas voor een goed doel? Dat zijn dingen die je echt met je hart doet. Omdat je ergens om geeft. Omdat dat jou als mens, of jouw omgeving mooier en beter maakt.

Met je hoofd

Dat zijn natuurlijk vooral de theoretische vakken. Talen, rekenen,geschiedenis, noem ze maar op. We dagen je uit om zoveel mogelijk uit jezelf te halen, dus: het hoogste niveau te halen dat bij jou past.

Met je handen

Ben jij meer praktisch ingesteld? Houd je van werken met hout of techniek of sta je graag achter potten en pannen? Praktijkvakken zijn er op alle scholen. Fijn om niet alleen dingen te weten, maar ook te kunnen!

Sta stevig in je schoenen

We leren je op Singelland om 'ruggengraat' te krijgen, zelfbewust te zijn. Je eigen keuzes te maken. Voor je mening te durven uitkomen. En ook: met teleurstelling te kunnen omgaan. Zo ben jij voorbereid op je toekomst.