Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar praktische info?

Techniek Tastbaar 10 maart a.s.

Geplaatst op 24-05-2023

BHS Gorredijk organiseert op vrijdag 10 maart van 12 tot 20 uur voor de tweede keer samen met het Stellingwerf College het evenement Techniek Tastbaar. Dit doe- en beleef-event in de techniek laat aan leerlingen, ouders en docenten zien wat er in de regio aan prachtige techniek is te vinden. 

> Lees artikel

Aftermovie Techniek Tastbaar

Was jij er ook bij? 10 maart vond Techniek Tastbaar plaats in Gorredijk! Techniek Tastbaar Gorredijk gemist? Bekijk hier de aftermovie:
 

Persoonlijke rondleiding

Meer weten over onze school? Het is ook mogelijk om een persoonlijke rondleiding door de school aan te vragen. Vul ons formulier in en wij nemen contact met jullie op om een afspraak te maken.

 

Maak kennis met onze school!

Ontdek Singelland BHS Gorredijk. Kijk je met ons mee?

Vakanties

Voorjaarsvakantie
25 februari t/m 5 maart 2023

Tweede Paasdag
10 april 2023

Koningsdag
27 april 2023

Meivakantie
23 april t/m 7 mei 2023

Bevrijdingsdag
5 mei (in de meivakantie) 2023

Hemelvaart (en dag erna)
18 mei en 19 mei 2023

Tweede Pinksterdag
29 mei 2023

Zomervakantie
22 juli t/m 3 september 2023

Alle informatie op een rijtje

Het verhaal van Jesper, Brecht en ouder Dennis

Praktische informatie

Schoolgids

Ziek melden
Als een leerling ziek is vinden we het fijn dat ouder(s)/verzorger(s) dit zo spoedig mogelijk laten weten via 0513 - 46 34 55. De administratie van de school registreert dit en geeft het door aan de mentor. Het kan voorkomen dat u even moet wachten voordat u aan de beurt bent. Voor de ouders/verzorgers die dat willen, kan er ook via de SOMtoday app een ziekmelding doorgegeven worden.

Virtuele tour

Loop mee door onze school!

Hoofd, Hart, Handen en Ruggengraat

hoofd hart handen ruggengraat

Met je hart

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Muziek maken? Een activiteit organiseren met je klas voor een goed doel? Dat zijn dingen die je echt met je hart doet. Omdat je ergens om geeft. Omdat dat jou als mens, of jouw omgeving mooier en beter maakt.

Met je hoofd

Dat zijn natuurlijk vooral de theoretische vakken. Talen, rekenen,geschiedenis, noem ze maar op. We dagen je uit om zoveel mogelijk uit jezelf te halen, dus: het hoogste niveau te halen dat bij jou past.

Met je handen

Ben jij meer praktisch ingesteld? Houd je van werken met hout of techniek of sta je graag achter potten en pannen? Praktijkvakken zijn er op alle scholen. Fijn om niet alleen dingen te weten, maar ook te kunnen!

Sta stevig in je schoenen

We leren je op Singelland om 'ruggengraat' te krijgen, zelfbewust te zijn. Je eigen keuzes te maken. Voor je mening te durven uitkomen. En ook: met teleurstelling te kunnen omgaan. Zo ben jij voorbereid op je toekomst.