Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
spelletjes

spelletjesJasmijn:
De hele klas kreeg te horen van mevrouw Van der Veen dat we een spelletjesavond hadden op vrijdag 7 oktober van half 7 tot half 10. Ik had met Daphne en Naomi afgesproken om 6 uur bij de Welkoop te staan. Toen gingen we naar Het Drachtster Lyceum fietsen en daar zagen we sommige klasgenoten. Toen moesten we 3 kaartjes halen voor 2 keer drinken en  1 keer chips;, omdat de pinautomaat een storing had was het drinken gratis. Daarna zagen we ook andere klasgenoten bij de spelletjesavond en gingen we met zijn allen naar het bingolokaal. We zagen mijn neef ook bij de spelletjesavond en met hem hebben we gepingpongd. Om 9 uur was er nog een prijsuitreiking voor de mensen die de beste waren in alle spelletjes. Eén voor de jongens en één voor de meisjes. Helaas heeft niemand van onze klas gewonnen. Hopelijk komt er nog een spelletjesavond.


Naomi:
Ik ging met Jasmijn en Daphne samen fietsen. Ik zat achterop bij Jasmijn en toen gingen we naar school. Het was heel leuk. Het leukste spel was bingo: ik heb helaas niks gewonnen. Maar ik was wel heel goed in het hangen aan een spijkerbroek. Ik was met een best groot groepje klasgenoten gegaan. Ik ben blij dat ik meeging want we zijn nu betere vrienden geworden. Het was een leuke ervaring. Ik hoop dat er nog een keer zoiets creatiefs bedacht wordt.


Fenna:
Onze mentor nodigde ons tijdens een mentoruur uit voor een spelletjesavond. Ik was gelijk al benieuwd. We waren een beetje aan de late kant maar zo erg was dat niet. Er kwamen gelijk allemaal kinderen van mijn klas naar mij toe. Ook mijn vriendinnen waren er dat vond ik heel gezellig. Ik was best goed in het blikgooien. Pingpongen was best moeilijk. Hopelijk hebben we nog zo'n spelletjesavond volgend jaar en anders hoop ik dat we nog iets anders gaan doen in de avond.


Fardau:
Vrijdag 7 oktober was er een spelletjesavond op Het Drachtster Lyceum. Ik, mijn klas en alle andere brugklassen van de school waren uitgenodigd. Ik was daar met een paar vriendinnen en anderen uit mijn klas. Er waren veel spelletjes en veel andere kinderen. Er speelde ook een kleine schoolband. Ik vond het sjoelen heel leuk omdat ik dat best wel goed kon. Ik ging vooral veel om met één meisje, want wij wilden niet de hele tijd doen wat de anderen deden. We hebben het naar ons zin gehad samen! Het was leuk dat school zoiets organiseert. Ik heb veel lol gehad.

spelletjesDaphne:
Vrijdag 7 oktober was er een spelletjesavond op onze school. De hele klas was uitgenodigd. Met een paar klasgenoten had ik om 6 uur afgesproken om samen naar school te fietsen. We waren wel wat te vroeg maar omdat we met elkaar waren was het wachten ook heel leuk. We hebben bingo gedaan. En met Sophia heb ik gepingpongd, dat was ook heel leuk. Het eten was gratis want de pasjes deden het niet dus dat was ook heel lekker. Met blikgooien helaas niks gewonnen. Verder was broekhangen ook heel leuk en grappig! Het was super gezellig!


Marilou:
Het begon om 7 uur en ik was er met een paar vriendinnen. Er werden spelletjes gedaan zoals blikgooien, bingo, hangen aan een broek, tennissen en ondertussen waren er mensen aan het zingen! We mochten ook 2x gratis drinken en 1x gratis chips halen! Ook was er een loterij. Die heb ik niet meegemaakt want ik ben eerder naar huis gegaan. Het was leuk om te proberen en ik vond het goed geregeld!


Sophia:
De spelletjesavond vond ik een hele leuke ervaring. Het was leuk en gezellig. Het leukste spel vond ik het voetbal met de blokjes en pingpong. Het moeilijkste vond ik spijkerbroek hangen. Ik was er met Naomi, Jasmijn, Daphne en Stein. Ik vond het ook erg fijn dat het eten en drinken gratis waren omdat de pasjes stuk waren. Zoals ik al zei, het was supergezellig en we konden lekker met elkaar kletsen en we gingen de hele tijd lachen. Ik kwam ook veel oude klasgenoten tegen. Met lootjestrekken had onze klas helaas niks gewonnen en we wonnen ook geen prijzen. Ik hoop dat we weer zoiets krijgen en dat de volgende brugklas het net zo leuk krijgt als dat wij het hebben gehad.