Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
solar

De jury kende deze prestigieuze prijs aan ons solarteam toe, vanwege de overwinningen in The Ultimate Solar Boat Challenge (de Elfstedentocht) en de Young Solar Challenge (Nederlands kampioenschap 2022). In het Philips Stadion werden ze gehuldigd door niemand minder dan Dennis Weening. Na afloop van de huldiging konden alle deelnemers zich profileren en presenteren tijdens de Expo in de VIP ruimte van het stadion. Na een feestelijke dag keerde het team ‘s  avonds om 21.30 uur weer terug en werden de spullen opgeruimd bij Schuurman.
 
Aanstaande zaterdag doet ons team mee aan een demorace in Leeuwarden, op uitnodiging van de organisatie van het Weekend van de Wetenschap. Meer informatie is te vinden op www.weekendvandewetenschap.nl.

Wil je dit weekend het solarteam in actie zien, kom dan langs om een glimp op te vangen van het beste team van Nederland. 11.30 uur gaan verschillende teams de slalom varen, om 12.15 uur de endurance (30 minuten varen) en om 14.30 uur de sprintrace. Verder zijn er allemaal leuke en leerzame activiteiten te beleven voor het hele gezin.

solar