Overslaan en naar de inhoud gaan
Title

De nieuwe leden die dit op zich gaan nemen zijn Thames Berends uit H3D, Bram Bloemhoff uit H3B en Lena Bloemhoff uit V5B. Ze draaien nu al een aantal weken mee met het team en zij hebben al veel geleerd. 

Ook is het team weer begonnen met het werken aan de boot voor komend seizoen. De elektronica is in de boot geplaatst en de nieuwe motor is gemonteerd. De stuurinrichting kon nog niet gemonteerd worden omdat de nieuwe motor een iets andere vorm heeft, daardoor bleef de stuurinrichting niet goed zitten en ging deze schuiven tijdens het sturen. Ook moet er nog een aantal latjes in de boot gezet worden waar de nieuwe zonnepanelen op kunnen liggen voor extra steun. Als deze taken voltooid zijn kan het team weer gaan testvaren en hopen ze met een lange en goede voorbereiding dit jaar weer te winnen!

Het Solarteam gaat inmiddels zijn tweede seizoen in van de Young Solar Challenge. Dit betekent dat er weer kosten gemaakt moeten worden. Om deze kosten te dekken proberen zij de club van 100 vol te krijgen. Daarom vraagt het team om uw hulp. Door veel docenten wordt het solarteam al gesteund en daarvoor is de dank groot, maar ook u kunt het team helpen door lid te worden van de club van 100. Ook kunt u dit bericht verspreiden in uw eigen netwerk. Met de nieuwe kan het solar-avontuur voortgezet worden. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij een van de teamleden. Meer informatie staat hier

Bekijk hieronder de nieuwsbrief van het Solarteam.

Document
Nieuwsbrief_7.pdf (476.35 kB)