Overslaan en naar de inhoud gaan

Neus voor Liefde

Title
dlt

Kaarten voor de voorstelling op vrijdag zijn bestemd voor leerlingen en personeel van het Drachtster Lyceum, waarbij op vrijdagmiddag de onderbouw, en vrijdagavond de bovenbouw aan de beurt zijn. De kaartverkoop hiervoor vindt plaats op school. 

Op vrijdagavond is er ook een feest (16+) in de Swetser. Dit feest valt, zoals u heeft kunnen lezen in de brief die hierover is gestuurd, niet onder de verantwoordelijkheid van de school, het is geen schoolfeest. Wel heeft de Swetser speciaal voor deze avond de leeftijd verlaagd naar 16 jaar, zodat meer leerlingen hier naartoe kunnen gaan. 

Het Drachtster LyceumTheater is een prachtig project. Leerlingen ontdekken zichzelf, bouwen bakken zelfvertrouwen op en ontwikkelen zich op heel veel manieren. Het niveau is indrukwekkend en de voorstellingen worden altijd bijzonder goed ontvangen. De leerlingen die ooit mee hebben gedaan, kijken er dan ook met warme gevoelens op terug. Dit bleek vorig jaar des te meer, toen, bij de 100e voorstelling in de traditie van het Drachtster Lyceum, heel veel oud-leerlingen terug kwamen naar de Lawei om de sfeer weer eens her te beleven. “Wat heeft het kersttoneel mij veel opgeleverd” en “de mooiste herinnering van mijn schooltijd”, waren veelgehoorde opmerkingen.

Dit jaar wordt de laatste DLT voorstelling gespeeld in de huidige vorm. We hopen dus nog een keer voor volle zalen te kunnen spelen. We zien u dan ook graag in de Lawei!

dlt12

dlt3

 

dlt1

dlt