Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
DLT

Bovendien ligt er een tv-opname in het verschiet! Het programma Noardewyn zendt delen van onze repetitie uit in het weekend van 16 en 17 december op Omrop Fryslân. Hier tillen we alvast een tipje van de sluier op: even televisie kijken dat weekend dus!

Het bleek dit jaar moeilijk te zijn een geschikte locatie in Drachten te vinden voor dit spektakel. Gelukkig is de sporthal van Lyndensteyn in Beetsterzwaag beschikbaar. Met de auto of fiets is de 7 kilometer makkelijk te doen, ook stopt er een bus voor Lyndensteyn. Dat het in Beetsterzwaag opgevoerd wordt is dus geen excuus om niet te komen!

De voorstelling “Alice voor Altijd” wordt opgevoerd op zaterdag 20 januari om 20.00 uur en zondag 21 januari om 15.00 uur. Zet deze data dus alvast in uw agenda! Dit wilt u niet missen! Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor leerlingen van het Drachtster Lyceum (met schoolpas) en kinderen onder de 18. Ze zijn vanaf 1 januari te koop via de site van het Fries Symfonie Orkest.

Bij het voorbereiden van de voorstelling, met name in de aanloop er naartoe, kunnen wij nog wel wat hulp gebruiken! We zoeken bijvoorbeeld nog een vrachtwagentje / afgesloten kar om het decor en de muziekapparatuur te vervoeren naar Beetsterzwaag en weer terug. Bent of kent u iemand die hierbij helpen kan? Dan horen we heel graag van u via dltheater@gmail.com