Overslaan en naar de inhoud gaan
Title

dltWe spelen dit jaar het stuk “Neus voor Liefde”. Het vertelt het verhaal van Cyrano, die verliefd wordt op Roxanne, maar zich niet kan voorstellen dat er iemand ooit op hem zou kunnen vallen. Waarom niet? Nou, ehm, zijn enorme neus… Foutje van toverfee Brenda.

dltMaar ja, waar gaat het nou eigenlijk om in de liefde? De buitenband, of de binnenkant? Terwijl Cyrano via Chris het hart van Roxanne probeert te winnen, proberen de feeën hun feeënorde te redden van een overname door de trollen. Hiervoor moeten zij de fout van Brenda herstellen. 

Hoe gaat dat eigenlijk achter de schermen? Hoe werken de mensen samen en wat houdt het in om deel uit te maken van de DLT-familie? Onze reporter Isabel Muller maakte een heel leuk filmpje waarin ze de sfeer goed weergeeft: gezelligheid, bedrijvigheid, veel lachen, onderbrekingen en “oeps-momentjes”. Tenslotte zijn wij niet alleen in de school tijdens de repetities.
 
Natuurlijk wordt er heel serieus gewerkt, en moet je soms moeilijke,dlt minder leuke opdrachten uitvoeren, maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid. Er wordt veel gelachen en we leren elkaar steeds beter kennen. Deze week zijn de eerste doorloopmomenten en komen de verschillende teams weer een keer samen. Deze momenten worden gebruikt om alle losse stukjes tot een geheel te smeden, zodat er straks in februari een superleuke voorstelling in de Lawei kan worden vertoond.

Dus grijp deze kans en zet de datum alvast in uw agenda! De voorstelling voor geïnteresseerden van buiten de school is op donderdag 9 februari. Informatie over de kaartverkoop zult u t.z.t. ontvangen via de mail. 

Bekijk hier de video Achter de schermen.

dlt