Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
Op woensdag 22 november wordt er op Singelland BHS Gorredijk een leesfestival gehouden.

Op woensdag 22 november wordt er op Singelland BHS Gorredijk een leesfestival gehouden. We vieren dat ons leeslokaal twee jaar bestaat! Voorafgaand aan dit festival is er een Letterfretter actief. De letters zijn allemaal door elkaar gehaald.

Denk jij dat jij goed bent in het oplossen van een puzzel? Doe dan mee met de Letterfretter. Vanaf woensdag 15 november tot en met dinsdag 21 november zijn er door het centrum van Gorredijk letters te vinden die samen de titel van een boek vormen. Heb jij de oplossing gevonden? Ga dan naar de plek waar je dit boek kan vinden. Je kunt daar de oplossing insturen. Uit de inzendingen van de goede antwoorden loten we een winnaar. Diegene wint, samen met 3 vrienden of familieleden, een uitje, namelijk een escaperoom!

De uitreiking van de Letterfretter is op woensdag 22 november om 14:30 uur in de kantine van de BHS in Gorredijk. Heb je niet gewonnen, wees dan niet getreurd! De middag wordt afgesloten door een dj, dus waag een dansje onder het genot van een hapje en drankje.

Programma Leesfestival:
13.30 – The Masked Reader
14.30 – Uitreiking Letterfretter
Doorlopend boekenverkiezing
Afsluitend dj