Overslaan en naar de inhoud gaan

Solarteam Drachtster Lyceum houdt de vaart erin!

Title
solar

Maar net als voor iedereen heeft het coronavirus helaas wel gevolgen voor ons. Zo kunnen we niet meer met het hele team tegelijk op de bouwlocatie zijn en vergaderen doen we nu elke dinsdagmiddag via Google Meet. Maar de grootste tegenvaller is wel dat 2 van de in totaal 3 races afgelast zijn. We hebben dus maar 1 kans om te winnen en we zullen in die race dus ook het maximale uit onze boot en uit ons team moeten halen. 
Voordat het zover is moet er nog wel aardig wat gebeuren en daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken! De club van 100 heeft inmiddels 50 aanmeldingen, er is dus nog genoeg ruimte in de club van! Nog niet aangemeld en interesse? Klik dan hier en help ons op weg naar de overwinning!

De afgelopen drie weken lag de boot bij Autoschade van der Brug om de kleuren aan te brengen van de hoofdsponsor (ITD installatietechniek en domotica). In de tussentijd hebben Thomas de Meer en Jelmer Hoekstra gewerkt aan de installatie van alle elektrische componenten. De komende week probeert het team de elektronica over te zetten in de boot en trekt Douwe een stoel uit de mal van het Sunflare team. 

Namens het solarteam Drachtster Lyceum,

Carmen Koerhuis

Website Solarteam
Facebook Solarteam
Instagram Solarteam

 

solar