Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
dlt

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan het script, dat opnieuw speciaal voor ons wordt geschreven. Waar het precies over gaat houden we nog heel even geheim, maar het wordt een mooie mix van muziek, gespeeld door het orkest en theater! Het is zeker een verhaal dat veel mensen kennen, en waarin ze zich zelfs kunnen herkennen. Ik (Beatrijs Brouwer) lees mee terwijl het wordt geschreven, en hmmmm, kan vertellen dat het her en der confronterend is. Maar op een grappige manier!

Aan de precieze invulling en uitvoering van dit project wordt nog hard gewerkt. We zijn druk bezig met het samenstellen van het team waarmee we gaan werken. Wat al duidelijk is, is dat onze leerlingen een prachtige kans zullen krijgen om mee te spelen met een echt orkest. Verder zullen de spelersgroep, dansgroep en een koor (dat dan weer meezingt met het orkest) worden gevormd door leerlingen van het Drachtster Lyceum. Ook achter de schermen worden taken voor leerlingen gecreƫerd, zodat op allerhande manieren meegedaan kan worden. De inschrijfrondes en audities zijn direct na de zomervakantie. Informatie hierover komt op schoolbord.info en onze social media te staan.

Uiteraard zullen wij hierbij veel hulp nodig hebben! Lijkt het u leuk om op de een of andere manier te helpen? Bent u bijvoorbeeld heel handig met de naaimachine, of met een hamer? Heeft u sterke organisatorische skills? Of denkt u op een andere manier te kunnen bijdragen? Dat mag u ons alvast mailen via dltheater@gmail.com.

In de eerste Digimarge van het komende schooljaar zullen we hier meer over kunnen vertellen en zullen wij deze oproep wat preciezer kunnen formuleren. 
Voor nu alleen de belofte dat we er keihard aan werken om een prachtige uitvoering te maken!