Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
Achtergrondafbeelding

Nieuwsoverzicht

giro 555
Geplaatst op 24-02-2023

Leerlingen van Singelland ISK in Drachten hebben een inzamelingsactie gehouden voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije. Er woont veel familie van deze leerlingen in het getroffen gebied. 

De leerlingen hebben falafel-broodjes verkocht. De Arabische supermarkt AYA Market, de Jumbo en Albert Heijn hebben de ingrediënten voor de broodjes gesponsord. Ook de plaatselijke Poiesz, Dirk en de Lidl hebben bijgedragen.
Daarnaast zijn leerlingen een lege-flessen-inzamelactie gestart. Een mooie manier om hun Nederlandse spreekvaardigheid te vergroten. 

Na precies 1 week inzamelen is de eindstand van alle acties samen €1.111 euro. Met trots wordt de volledige opbrengst gedoneerd aan Giro 555.
 

pannakooi
Geplaatst op 08-09-2022

Singelland ISK en wijkraad De Venen hebben deze zomer gezorgd voor nieuwe buitensport faciliteiten in wijk De Venen te Drachten. Het speelveld bij ‘De Slag’ in de wijk De Venen heeft vlak voor de zomer een volwaardig nieuw pannaveld gekregen. Ook is op het openbare schoolterrein van de naastgelegen ISK van OSG Singelland een volleybalveld aangelegd.

Open Huis ISK
Geplaatst op 16-06-2022

Het Open Huis op 14 juni was een succes! Veel mensen hebben een kijkje genomen in de school en bij verschillende lessen. 's Middags waren er allerlei optredens van de leerlingen en iedereen heeft kunnen genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Open Huis 14 juni 2022
Geplaatst op 07-06-2022

Dinsdag 14 juni is het Open Huis op de ISK. De deuren zijn om 11.00 uur open voor
lesbezoek. De leerlingenraad ontvangt u en brengt u naar de juiste klas voor een kijkje in
de les. Na afloop is er tijd om te lunchen en te kletsen en vanaf 13.30 uur zijn er
verschillende activiteiten in de school en op het plein. Om 16.00 uur sluiten we de
deuren. U bent van harte welkom!  

Bekijk hier de uitnodiging