Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
Achtergrondafbeelding

Nieuwsoverzicht

ISK Heerenveen
Geplaatst op

In mei was het opzetten van een nieuwe ISK in Heerenveen een feit. Afgelopen week zijn anderstalige jongeren (nieuwkomers en vluchtelingen) in de leeftijd van 12 tot 18 jaar gestart met onderwijs in het pand aan de Haskeruitgang 105 te Heerenveen. Deze ISK is opgericht als nevenvestiging van de bestaande ISK Drachten.

vrije dag
Geplaatst op

Op dinsdag 19 september hebben alle leerlingen van de scholen van Singelland een lesvrije dag. De medewerkers van Singelland hebben een studie-/startdag.

ISK Heerenveen
Geplaatst op

Vanaf 1 augustus openen we een nieuwe vestiging in Heerenveen.
De ISK Heerenveen wordt gevestigd aan de Haskeruitgang 105 te Heerenveen.
Aanmelding van leerlingen verloopt nu nog via de ISK in Drachten, aanmelding.isk@singelland.nl 

Neem voor vragen gerust contact op via (0512) 54 61 65 of info.isk@singelland.nl
 

giro 555
Geplaatst op

Leerlingen van Singelland ISK in Drachten hebben een inzamelingsactie gehouden voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije. Er woont veel familie van deze leerlingen in het getroffen gebied. 

De leerlingen hebben falafel-broodjes verkocht. De Arabische supermarkt AYA Market, de Jumbo en Albert Heijn hebben de ingrediënten voor de broodjes gesponsord. Ook de plaatselijke Poiesz, Dirk en de Lidl hebben bijgedragen.
Daarnaast zijn leerlingen een lege-flessen-inzamelactie gestart. Een mooie manier om hun Nederlandse spreekvaardigheid te vergroten. 

Na precies 1 week inzamelen is de eindstand van alle acties samen €1.111 euro. Met trots wordt de volledige opbrengst gedoneerd aan Giro 555.