Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
Nieuws

Nieuwsoverzicht

Met natuurkunde naar Walibi
Geplaatst op 25-05-2023

Eén van de onderwerpen die we bij natuurkunde behandelen in klas 2 is het onderwerp
‘kracht en bewegen‘. Omdat de leerlingen de berekeningen die hierbij horen vaak lastig
vinden, hebben we er dit jaar voor gekozen om dit onderwerp op een andere manier aan te
bieden met als afsluiter het doen van natuurkundig onderzoek in Walibi. 

K R O A T I E
Geplaatst op 25-05-2023

Momenteel zit er een groep leerlingen en collega’s in Kroatië 🇭🇷. In het kader van internationalisering en uitwisseling volgen zij daar verschillende lessen en workshops en worden er culturele activiteiten gevolgd.

Nieuwe Internationale Schakelklas (ISK) in Heerenveen
Geplaatst op 17-05-2023

Na de zomervakantie kunnen anderstalige jongeren (nieuwkomers en vluchtelingen) in de leeftijd van 12 tot 18 jaar starten met onderwijs aan een Internationale Schakelklas (ISK) in Heerenveen. Deze ISK wordt opgezet als nevenvestiging van de bestaande ISK Drachten. Door het groeiende aantal leerlingen is er momenteel niet meer voldoende plek op de ISK Drachten, die een belangrijke rol vervult voor de regio. Met de opzet van de ISK in Heerenveen breidt het onderwijsaanbod uit in de regio, zodat meer leerlingen het onderwijs kunnen krijgen waar ze recht op hebben.

uitnodiging reunie havotop
Geplaatst op 08-05-2023

(Oud) leerlingen en (oud) medewerkers zijn van harte welkom om op vrijdag 16 juni 2023 van 19.00 - 23.00 uur herinneringen op te halen! Opgave voor de reünie kan via de website: www.havotop.nl

 


 

 

internationalisering
Geplaatst op 13-03-2023

In het kader van Internationalisering vanuit het Erasmus+ project  ‘All for Nature, Nature for all!’ krijgt Singelland Burgum van 13 tot en met 17 maart aanstaande leerlingen en docenten uit Litouwen, Zweden, Griekenland, Turkije en Kroatië op bezoek. In maart van het vorige jaar heeft een team deelgenomen aan de mobiliteit in Zweden en in de laatste week van september 2022 hebben 10 leerlingen en 3 docenten van Singelland Burgum de mobiliteit in Griekenland bijgewoond.
 

Aanmelden

Aanmelden van een nieuwe leerling kan via ons digitaal aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwe leerling