Overslaan en naar de inhoud gaan

Title
Nieuws

Nieuwsoverzicht

Over de steiger
Geplaatst op 17-06-2022

Afgelopen maanden konden leerlingen van verschillende scholen meedoen met het project 'over de steiger'. Het doel; bouw van zoveel mogelijk afvalmateriaal een knikkerbaan die door en om een bekend Fries gebouw gaat.

schooltuin
Geplaatst op 14-04-2022

Singelland Burgum is eind 2021 met leerlingen en docenten aan de slag gegaan met het opzetten van een schooltuin. Aan het Skoalloantsje, tussen school en heg, wordt door leerlingen en docenten gewerkt aan de aanleg van bloem- en groentebedden en een wandelpad. Het plaatsen van een omheining en het bouwen van een materialenhok behoort ook tot de activiteiten. Een kas en fruitbomen staan eveneens op de planning. 
 

Cultuurdag
Geplaatst op 25-03-2022

Een dag vol workshops op de jaarlijkse Cultuurdag.. Voorafgaand aan deze dag hebben de leerlingen een keuze moeten maken uit het aanbod. Of je nou in de onderbouw of in de bovenbouw zit, deze dag zit iedereen door elkaar.

voorjaasvakantie
Geplaatst op 18-02-2022

Na de vakantie zijn jullie welkom in onze scholen!

Wij zijn ontzettend blij dat we na twee jaren de deuren weer voor iederéén mogen openen! Nog geen sfeer kunnen proeven? Kom kennis maken en ontdek de scholen van Singelland! Jullie zijn van harte welkom! Aanmelden voor de Open Dag is niet nodig.

Kijk op singelland.nl/open-dagen voor de data.

 

Schaduwverkiezingen
Geplaatst op 10-02-2022

Op donderdag 10 maart worden op Singelland Burgum zogenaamde ‘schaduwverkiezingen’ gehouden. De leerlingen mogen dan deelnemen aan verkiezingen op school als voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen. Locoburgemeester mevrouw G. Hoekstra van de gemeente Tytsjerksteradiel komt de uitslag ‘s middags bekend maken.

Bezoek raadsleden
Ter voorbereiding kwamen op donderdagmiddag 10 februari een aantal raadsleden op bezoek bij de derde en vierde klassen in de lessen Burgerschap op Singelland Burgum. 

 

Aanmelden

Aanmelden van een nieuwe leerling kan via ons digitaal aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwe leerling