Overslaan en naar de inhoud gaan
Aanmeldavond

Aanmeldavond 
op de scholen
van Singelland!

 

Beste leerlingen uit groepen 7 & 8 (en ouders/verzorgers),

Onze Open Dagen vonden plaats in januari. Uiteraard is het altijd mogelijk een afspraak te maken voor een gesprek of een persoonlijke rondleiding. 

Heb je de keuze voor jouw middelbare school gemaakt? Dan is de volgende stap om je aan te melden! Je kunt je vanaf 18 maart a.s. online aanmelden, maar je bent samen met je ouder(s)/verzorger(s) ook van harte welkom op één van onze aanmeldavonden. Tijdens deze avond helpen we je graag met het invullen van je aanmelding en is er ruimte voor een persoonlijk gesprek. 

Jullie zijn van harte welkom!

Aanmeldavonden 

Wat neem je mee?
Het geschreven advies van jouw basisschool 
Jouw paspoort of identiteitskaart 
Andere belangrijke informatie die je hebt, zoals een dyslexieverklaring

Singelland Magazine: Thuis bij Singelland

Singelland Magazine

Meer weten? Lees hier editie najaar 2023 van het magazine van Singelland.

Virtuele rondleidingen Singelland Scholen

Virtuele rondleiding

Kies voor een virtuele tour! Loop mee met onze leerlingen en krijg een indruk van jouw nieuwe school!

 

Chromebooks

Chromebooks

Alle leerlingen krijgen op Singelland eerlijke kansen om zich breed te ontwikkelen en hun leerpotentieel te benutten, ongeacht hun achtergrond of thuissituatie.

Om onze belofte om leerlingen gelijke kansen te geven waar te maken, hebben we mogelijk gemaakt dat leerlingen met ingang van het schooljaar 2024 - 2025 niet meer voor hun Chromebook hoeven te betalen. 

Wij vinden het belangrijk dat onze Voorlichtingsavonden en Open Dagen een eerlijke weergave bieden van wat een keuze voor Singelland inhoudt. Een goede keuze kan namelijk alleen worden gemaakt op basis van een eerlijk verhaal. Daarom vertellen we het Singelland verhaal niet alleen.

Ouders en leerlingen spelen een belangrijke rol bij het vertellen van ons échte verhaal. Zonder opsmuk. Oprecht. Uit eigen ervaring. Dat is waar het om gaat.