Overslaan en naar de inhoud gaan

Singelland Family Run 2022

Singelland Family Run 2022

Geef je op voor de 12e editie van de Singelland Family Run op zondag 13 november a.s.!
De Singelland Family Run is een hardloopevenement voor alle leerlingen, werknemers en familieleden van OSG Singelland.

Persoonlijk startnummer
Geef jij je minimaal twee weken voor de run op? Dan krijg je een persoonlijk startnummer.
Inschrijven kan tot en met 12 november en daarvoor heb je een code nodig, deze code kun je opvragen bij je eigen sportdocent en het staat op de poster die in de school hangt. Inschrijven na zondag 13 november is dit jaar niet meer mogelijk. Na de inschrijving ontvang je een mail met aanvullende informatie en een QR code. Deze code heb je nodig om je startnummer af te halen.  

Mocht je voor het eerst deel gaan nemen aan de Singelland Family Run dan is het handig om te weten dat deze wedstrijd georganiseerd wordt in samenwerking met atletiekvereniging AV Impala in Drachten. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 2,5 km of 5 km, er is dus altijd één die bij jou of jullie past.

In tegenstelling tot de afgelopen edities beginnen we dit jaar om 10.00 uur met de 5 kilometer voor alle tweedeklassers van Het Drachtster Lyceum en de sportklas van de VHS en/of VO Surhuisterveen. Daarna volgen er nog drie runs waarvan twee over 2,5 km en een afsluitende run over 5 km.

Aanmelden
Door op deze link te klikken ga je naar het inschrijfformulier
Je vindt hier ook alle benodigde informatie.

Let op: Het is belangrijk dat jij jezelf en je familieleden opgeeft met je schoolmail. Doe je dat met een ander e-mailadres dan wordt de inschrijving mogelijk verwijderd. Check na het opgeven je e-mail. Je krijgt namelijk een bevestiging van de inschrijving. In deze mail staat aanvullende informatie en een belangrijke QR-code. Krijg je die niet, dan is er iets niet goed gegaan en zul je het even opnieuw moeten proberen.
 

Singelland Family Run 2022