Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
duzes

Er wordt al flink geoefend. Dat gaat letterlijk en figuurlijk met ups en downs. Tijdens het paasweekend hebben enkele deelnemers een oefenrondje gedaan op de Holterberg. Helaas, maar misschien ook wel goed voor de voorbereiding, ging dat niet helemaal volgens plan. Eén deelnemer kreeg bijvoorbeeld tweemaal een lekke band. Gelukkig gebeurde dit niet heel ver van het startpunt. De fiets is vrij licht, dus de fiets kon op de schouder worden genomen en werd teruggebracht voor reparatie. Vervolgens werd er plaatsgenomen op een terras om de tijd te overbruggen. Een beetje relaxen is ook fijn, maar dat was natuurlijk niet het doel van deze onderneming. Inmiddels is de fiets weer gemaakt en ook alweer in actie geweest. Niets meer aan de hand, gelukkig. Naast dit uitstapje is iedereen ook goed aan het trainen, zoals een leerling die samen met zijn ouders in de sportschool beenspieren aan het trainen is. 

Pizzapunt-donderdag
Er zijn de afgelopen maanden verschillende acties gehouden om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Daarmee hebben we al veel geld ingezameld, maar we zijn er nog niet. Eén van de acties was 'pizzapunt-donderdag'. Domino’s heeft ons hierbij gesponsord met 15 pizza’s! We hebben de pizzapunten onder de leerlingen verkocht voor een klein prijsje. Een andere actie werd georganiseerd door de ouders van een leerling. Zij gaven een concert, waarvan de opbrengst aan ons team werd gedoneerd. Wilt u ons ook steunen, dan kan dat via deze link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamMatrix .

Herinneringskaarsen
Herinneringskaarsen kunnen ook nog steeds besteld worden, deze gaan we aansteken op de alp. Op deze manier herdenken we alle geliefden die ons ontvallen zijn door die vreselijke ziekte (voor info over de kaarsen : b.grit@singelland.nl).


#opgeven is geen optie!!