Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
Achtergrondafbeelding

Nieuwsoverzicht

Graf Mart Dekkinga
Geplaatst op

Op maandag 22 april zijn de leerlingen van klas 4 van het Matrix Lyceum, OSG Singelland, vertrokken naar Romagne sous Montfaucon in Noord Frankrijk voor een bijzondere week. Tijdens hun verblijf bezochten zij onder meer het museum War for Peace, dat is opgericht door Jean Paul de Vries, en de Amerikaanse begraafplaats.

 

vrije dag
Geplaatst op

Op dinsdag 19 september hebben alle leerlingen van de scholen van Singelland een lesvrije dag. De medewerkers van Singelland hebben een studie-/startdag.

ML
Geplaatst op

Op woensdag 14 juni heeft in Bussum de conferentie Naar Inclusiever Onderwijs! plaatsgevonden. Tijdens de conferentie is directeur Teuny Bosma vanuit haar functie en met haar team van het Matrix Lyceum te Drachten benoemd als ambassadeur en eregast. 

Onvergetelijke Alpe d’HuZes voor Team Matrix Lyceum
Geplaatst op

Na een week van lachen, saamhorigheid, enthousiasme, verdriet en veel plezier is Team Matrix Lyceum weer thuis. Vier leerlingen, vijf begeleiders en zes medewerkers hebben donderdag 1 juni een uitzonderlijke prestatie geleverd door de Alpe d'Huez (minimaal 1x & maximaal 6x) lopend of fietsend te beklimmen tijdens het Alpe d'HuZes. Het team heeft dankzij de ondersteuning vanuit OSG Singelland en RENN4, de hulp vanuit het bedrijfsleven, maar niet op de laatste plaats de geweldige ondersteuning van alle leerlingen en medewerkers van het Matrix Lyceum deze reis kunnen en mogen maken. Het Team Matrix Lyceum heeft een bedrag van €42.180,- kunnen overhandigen aan KWF Kankerbestrijding.

Indrukwekkende reis in Noord Frankrijk voor leerlingen Matrix Lyceum
Geplaatst op

Op maandag 8 mei zijn de leerlingen van klas 4 van het Matrix Lyceum, OSG Singelland, vertrokken naar Noord Frankrijk voor een bijzondere week. Tijdens hun verblijf bezochten zij museum War for peace. Romagne 14-18, dat is
opgericht door Jean Paul de Vries.