Overslaan en naar de inhoud gaan
Talent Event

Het Talent Event op Het Drachtster Lyceum, dat plaatsvond op 28 en 29 februari, was een bruisend succes waarbij basisschoolleerlingen werden aangemoedigd om hun nieuwe talenten te ontdekken! Het evenement trok een enthousiast publiek van veel jonge basisschoolleerlingen. De positieve energie en het enthousiasme waren voelbaar gedurende het gehele evenement.

De leerlingen konden hun talent voor probleemoplossing ontdekken tijdens de Spike Prime Workshop, waar creativiteit en LEGO zijn samengesmolten tot innovatieve ontwerpen. Het Drachtster Lyceum Theater opende de deuren voor zowel de podiumliefhebbers als degenen die nieuwsgierig waren naar de wereld achter het doek. Creatieve workshops boden een uitlaatklep voor expressie en zelfontdekking; leerlingen konden alle kanten van het muzikale vak ontdekken, terwijl andere deelnemers juist kozen om te ervaren hoe leuk het kan zijn om zelf een verhaal te schrijven.

"Bij ons op Het Drachtster Lyceum stimuleren we leerlingen nieuwsgierig te zijn, zodat ze kunnen ontdekken wie ze zijn en wat ze willen bereiken. Tijdens het Talent Event kunnen de kinderen van de basisschool hiermee kennismaken. Het is prachtig om te zien met hoeveel energie en enthousiasme zij deze uitdaging aangaan!", vertelt teamleider onderbouw Marije Brouwer.