Overslaan en naar de inhoud gaan

Title
Nieuws van de VHS

Nieuwsoverzicht

cheque Oekraïne
Geplaatst op 12-05-2022

Tijdens de Open Dag van Singelland VHS konden de bezoekers een donatie geven voor goede doelen. Berber Roorda bedacht, met nog enkele leerlingen, giro 555 - Samen in actie voor Oekraïne. Deze actie bracht maar liefst 1500 euro op! Op de foto tonen Jantine Smit (directeur a.i.) en Berber trots de cheque. 

 

skills talents
Geplaatst op 02-04-2022

Op 30 en 31 maart heeft een aantal leerlingen van de VHS in Utrecht meegedaan aan de landelijke finale van de Skills Talents. Vanuit de VHS deden we mee met de richtingen Dienstverlening en producten (D&P), Horeca, bakkerij en recreatie (HBR) en Zorg en Welzijn (ZW). 
Tijdens de wedstrijd hebben de leerlingen van D&P een filmpje moeten monteren, de leerlingen van HBR mochten een heerlijke lunch maken en serveren voor de gasten en de leerlingen van ZW mochten een flyer en gezonde broodjes maken en een rollenspel spelen. 
Alle leerlingen hebben erg hun best gedaan! De leerlingen van D&P zijn op de 4e plaats geëindigd, de leerlingen van HBR op de 5e plaats en de leerlingen van Zorg en Welzijn zijn zelfs als 1e geëindigd! Een hele mooie prestatie van alle leerlingen die meegedaan hebben aan deze wedstrijd! 
 

Op de foto Djura Muiser en Dena Posthumus op het podium voor Zorg & Welzijn.

Geplaatst op 25-03-2022

Op woensdag 23 maart was het volop actie bij Singelland VHS. Tijdens de Open Dag konden de bezoekers kijken, doen en beleven!

Op de foto's twee leerlingen die hielpen bij het vak Engels en Esmee Boersma uit groep 7 die onder stroom stond bij het vak NASK.

open dag

 

open dag

Beating heart
Geplaatst op 18-03-2022

Talent in ontwikkeling op Singelland VHS: kleurrijk evenement ‘Beating heart’

Beating heart

Op donderdagavond 17 maart organiseerde Singelland VHS voor de leerlingen van de eerste en tweede klassen het kleurrijke evenement ‘Beating heart’ met als thema wereldburgerschap. Op deze avond waren er diverse performances te zien. Zo voerden leerlingen een dans op, gingen andere leerlingen als DJ aan de slag in de kantine en demonstreerde een groep leerlingen een waar Freerunning spektakel in de sportzaal. In de dagen voorafgaand aan het festival konden de leerlingen diverse workshops kiezen en volgen uit de ‘culturele proeverij’. Talent in ontwikkeling ten top!

Op woensdag 23 maart van 16.00 tot 20.00 uur staan de deuren van Singelland VHS open voor iedereen die nog sfeer wil komen proeven. Van harte welkom!

prikfeest
Geplaatst op 01-03-2022

Warm welkom op Singelland VHS!

Afgelopen maandag waren alle leerlingen van Singelland VHS nog vrij vanwege een studiedag van de medewerkers, maar dinsdagochtend werden ze met een warm welkom ontvangen. De rode loper lag uit en de schoolleiding stond klaar om de leerlingen van de VHS te ontvangen met een feestelijk glaasje prik in de 'VHS Prikstraat'. 

Aanmelden 2022-2023

Aanmelden van een nieuwe leerling kan via ons digitale aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwe leerling