Overslaan en naar de inhoud gaan

Title
Nieuws van de VHS

Nieuwsoverzicht

Doe Middag
Geplaatst op 11-11-2021

Afgelopen dinsdag 9 november hebben zo'n 400 leerlingen van groepen 7 en 8 genoten van vele activiteiten tijdens de Doe Middag op Singelland VHS.  

Regenboogvlag
Geplaatst op 11-10-2021

Vandaag is het Coming-Outdag. Op deze dag wordt aandacht besteed aan het moment dat een lesbienne, homo, biseksueel of transgender (LHBT) openlijk voor zijn of haar seksuele geaardheid of genderidentiteit uitkomt: het uit de kast komen oftewel de coming-out. Ook bij ons is de welbekende regenboogvlag gehesen.

Deze fiets is ok
Geplaatst op 11-10-2021

Friese Fiets APK

Maandag 11 oktober 2021: alle  1e klassen en schakelklassen

Ook dit jaar organiseert Veilig Verkeer Nederland de campagne Friese Fiets APK. De Friese Fiets APK houdt in dat er op zo veel mogelijk scholen in het voortgezet onderwijs fietskeuringen uitgevoerd worden. Dagelijks fietsen grote aantallen leerlingen van en naar onze school. Helaas gebeurt dat nog te vaak op een ondeugdelijke fiets: geen werkende verlichting of reflectie en slechte remmen zijn de meest voorkomende gebreken.

Geplaatst op 04-10-2021

Let op!

 

Vandaag, maandag 4 Oktober, hebben we een online lesdag.

Dat houdt in dat leerlingen thuis les hebben en niet op school komen.

We doen dit om goed voorbereid te blijven, mocht er ooit een situatie komen die vraagt om afstandsonderwijs.

 

Sponsor helden
Geplaatst op 29-06-2021

Sponsor actie 

Afgelopen weekend heeft sportdocent Daniël Schmidt met een groep sportvrienden 500 km gefietst in 24 uur. Dit alles voor het Ronald McDonald kinderhuis in Groningen. Er is een totaalbedrag van €25.000,- opgehaald, waarvan ongeveer €5.500,- middels een sponsorloop met de leerlingen van de VHS!! We zijn trots op deze gezamenlijke prestatie

Een super bedrag en prachtige prestatie.

Kijk voor meer informatie op de website van Homeride, de organisatie achter deze landelijke inzamel actie! (www.homeride.nl)

 

Aanmelden 2021-2022

Aanmelden kan vanaf dit jaar via ons nieuwe digitale aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwe leerling