Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
Nieuws van de VHS

Nieuwsoverzicht

Beating Heart 2024 Singelland VHS
Geplaatst op
Op donderdag 15 november vond het Beating Heart Festival op de Van Haersmasingel te Drachten voor het vierde jaar op rij plaats. Het thema van dit jaar is 'Multicolor', dus het was een grote kleurrijke explosie van creativiteit.
Musiceeconcert
Geplaatst op

Op Singelland VHS en Het Drachtster Lyceum kunnen leerlingen voor het vak muziek examen doen. Op woensdagmiddag 31 januari vond het debuut van muzikaal talent van leerlingen van TL3, havo 4 en vwo 4 met muziek als examenvak plaats.

VHS Fiets APK
Geplaatst op

Ook dit jaar organiseert Veilig Verkeer Nederland de campagne Friese Fiets APK. Dinsdag 17 oktober zijn de fietsen van leerlingen gratis gekeurd volgens de keuringslijst van VVN op Singelland VHS.  Singelland vindt het van groot belang dat haar leerlingen veilig van en naar huis en school gaan!
 

vrije dag
Geplaatst op

Op dinsdag 19 september hebben alle leerlingen van de scholen van Singelland een lesvrije dag. De medewerkers van Singelland hebben een studie-/startdag.

diplomering VHS
Geplaatst op

Je schooldiploma in ontvangst nemen is altijd bijzonder maar voor vmbo kb-leerlingen van De Zwaai in Drachten is het extra bijzonder! Zij hebben les gehad in het voortgezet speciaal onderwijs en dat betekent dat zij een iets andere leerroute hebben doorlopen dan hun leeftijdsgenoten in het regulier onderwijs. De leerlingen van De Zwaai volgden een deel van de lessen op hun eigen school voor gespecialiseerd onderwijs en gingen voor de profielvakken naar het regulier onderwijs op Singelland aan de Van Haersmasingel (VHS).

Op woensdagavond 12 juli 2023 was het zover: de leerlingen van de VHS, en dus óók de
leerlingen van De Zwaai kregen hun (praktijk)diploma.

Omrop Fryslân en de Leeuwarder Courant waren ook aanwezig. Lees op de volgende pagina de artikelen.

 

Aanmelden

Aanmelden van een nieuwe leerling kan via ons digitaal aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwe leerling