Overslaan en naar de inhoud gaan

Title
Achtergrondafbeelding

Nieuwsoverzicht

uitreiking cheque aan voedselbanken
Geplaatst op 18-02-2021

Net als vorig jaar geeft OSG Singelland dit jaar een goed doel een extra steuntje in de rug. In plaats van het uitreiken van een tasje of een leuk aandenken aan de Open Dag bezochten leerlingen van Singelland dit jaar de Voedselbanken in de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen en Smallingerland met een cheque van € 500,-.  Lees verder en bekijk alle foto's.
 

glad
Geplaatst op 15-02-2021

In verband met de verwachte gevaarlijke gladheid (code rood) geven de scholen van Singelland maandag 15 februari alleen online les. De gebouwen zijn gesloten.

Voor praktijkschool De Venen gaan de lessen op school vanaf 12 uur wel door.

sneeuw
Geplaatst op 08-02-2021

In verband met de weersomstandigheden geven alle scholen van Singelland
maandag 8 en dinsdag 9 februari alleen online les. De gebouwen zijn gesloten.

Tuin
Geplaatst op 07-12-2020

Vanuit de leerlingen kwam de vraag om een schoolplein te creëren waar zij buiten kunnen zitten in de pauzes. Tot nu toe hadden zij een grijs hoekje waar de fietsen stonden en een leeg grasveldje. De leerlingen mochten zelf aangeven hoe ze deze plekken wilden inrichten.  

 

matrix
Geplaatst op 08-10-2020

Subsidie Erasmus

Mede dankzij de toekenning van de Erasmus-subsidie start het Matrix Lyceum samen met twee havo/vwo-scholen voor leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte uit Eindhoven (Helder) en Brugge (De Passer) met het project 'Leerlingen met autisme met elkaar verbinden’. Dit project is gericht op internationale samenwerking, verbinding en kennisdeling. Het project heeft als doel met en van elkaar te leren op alle niveaus, van management tot leerlingen.