Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
dlt

dltOp dit moment worden er gesprekken gevoerd met mogelijk nieuwe leden van het productieteam, maar gelukkig zijn er ook veel mensen die gewoon graag terug willen komen! Het zal dus een combinatie van oude bekenden en nieuwe gezichten gaan worden. We gaan ervoor zorgen dat we het nieuwe team aan jullie kunnen voorstellen, nog voor het einde van het schooljaar!

We gaan met dit team proberen om het DLT niet alleen bij de deelnemers, maar ook in de rest van de school tot leven te brengen. We zijn in contact met collega’s die wellicht in hun lessen de leerlingen met een onderdeel van de voorstelling aan het werk kunnen zetten. Op die manier hopen we de betrokkenheid van de leerlingen die niet meedoen (maar natuurlijk wel komen kijken) alvast te vergroten.

Net als vroeger zal de voorstelling voortaan weer in december worden opgevoerd. Dat betekent dat er in 2024 nog een keer een voorstelling gespeeld gaat worden, maar nu weer, als vanouds in de Lawei! Blokkeer dinsdag 10 en woensdag 11 december dus alvast in uw agenda!

Via onze social media wordt de nieuwste informatie steeds gedeeld (naast leuke ‘trips down memory lane’). Hiervan in deze link alvast een voorbeeld.

dlt