Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
header
Alpe d'HuZes


 

Alpe d'HuZes

 

Inhoud


Het jaar 2023 is een bijzonder jaar voor Het Matrix Lyceum. De komende tijd staat deze Singelland-school namelijk in het teken van Alpe d’HuZes. Op donderdag 1 juni 2023 gaan wij met ons team bestaande uit leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en medewerkers de uitdaging aan om zo vaak mogelijk op één dag de vermaarde alpenreus Alpe d’Huez te beklimmen. Het zal een zware opgave worden, maar we gaan ervoor!

Op Het Matrix Lyceum worden wij, helaas, regelmatig geconfronteerd met de ziekte kanker: bij collega’s of hun dierbaren of bij ouder(s)/verzorger(s) of dierbaren van onze leerlingen. In deze gevallen ervaren wij een groot gevoel van onmacht. Daarom willen wij met onze school een steentje bijdragen in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Stichting Alpe d’HuZes is opgericht om de onmacht die door kanker ontstaat om te zetten in kracht. Deze stichting zet zich in om onderzoek te verrichten om de kwaliteit van leven van zowel patiënt als de omgeving zo hoog mogelijk te houden.

De komende maanden worden er op onze school verschillende acties op touw gezet. Wij zoeken hierbij zoveel mogelijk de betrokkenheid van leerlingen, collega’s en ouders. 

Je kunt ons volgen en steunen op stichting Alpe d'HuZes: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamMatrixLyceum

Met een Goede Doelen Actie tijdens de Open Dag van Het Drachtster Lyceum is geld ingezameld voor Alpe d'HuZes: Op de foto geven Ytzen Prins en Wian Nicolai uit b1f (Drachtster Lyceum) de cheque aan Nils Renes, Andreas Luth en Bastian Jorritsma van het Matrix. De drie leerlingen van het Matrix Lyceum gaan op donderdag 1 juni de Alpe d'Huez oplopen (Nils en Bastian) of fietsen (Andreas).

Goede doelen actie DL

 

Inmiddels (23 maart) is meer dan 30.000 euro opgehaald! 

 

jassen Alpe d'HuZes

Nieuws vanuit Frankrijk
 

Training Alpe d'HuZes

Ter voorbereiding op @alpedhuzes van donderdag 1 juni heeft het voltallige team Matrix Lyceum op maandag 29 mei getraind op Col d’Ornon. 

Alpe d'HuZes

De vlag van Singelland hangt in bocht 9!


 

Alpe d'HuZes

 

Volg en steun ons!

Kijk op stichting Alpe d'HuZes

en volg en steun ons.