Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
plus

Daarnaast konden de leerlingen lekker sporten, spelen en zingen in de schoolband, creatief zijn tijdens het open atelier of in de schoolmoestuin helpen. De workshop ‘koken’ was het meest populair: meer dan 50 leerlingen hebben zich hiervoor opgegeven! Samen met twee collega’s hebben ze heerlijke dingen gemaakt, uiteraard verdeeld over kleinere groepjes. 


Ook volgend jaar zijn we van plan om vanuit het NPO-geld deze leuke ‘lessen’ te organiseren, en wie weet komen er dan nog meer verschillende onderwerpen bij. We hebben de leerlingen in een enquête gevraagd wat ze van alle keuzelessen vonden die vanuit het NPO-geld gegeven werden, en vroegen hen daarin ook naar tips en adviezen voor het komende schooljaar. De schoolleiding neemt ons voorstel op in het plan voor de besteding van de NPO-middelen en als de locatieraad daarmee instemt kunnen we de plannen uitvoeren. 

Het nieuwe aanbod pluskeuzelessen komt dan na de herfstvakantie, en bestaat uit 2 periodes: herfst-kerst en kerst-voorjaar. Hopelijk hebben de leerlingen er weer net zoveel zin in als dit jaar!