Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
Zeven leerlingen derde jaar

Zeven leerlingen van het derde jaar TL op het Singelland in Burgum mochten vervroegd Engels examen doen. Met mooie resultaten zijn ze hiervoor geslaagd. Dit goede bericht kregen ze afgelopen donderdag te horen.

De leerlingen vonden het niet spannend om een examen te doen. Voor het cijfer waren ze wel even gespannen, maar gelukkig hebben ze een goed resultaat neergezet. Ze hebben het allemaal buiten de lessen gedaan, dus als ze een opdracht kregen gingen ze op een andere locatie daarmee aan het werk. Daarmee is dit ook een knappe prestatie van de dames. 

Isis Plantinga (één van de zeven leerlingen) vertelt mij: “Het examen was echt wel te doen. Het is gewoon puur het lezen zelf en ik denk als jij er rustig in staat dan kom je met heel veel dingen heel ver. Ik denk ook dat iedereen op een bepaald niveau zit waar dat net wat makkelijker gaat dan bij de anderen.”

Nu ze het examen al een jaar eerder succesvol hebben afgerond, krijgen ze volgend jaar Cambridge (reeks Engelse examens van verschillende niveaus) aangeboden van de school. Als ze dit volgend jaar afronden krijgen ze hier ook een mooi certificaat voor