Overslaan en naar de inhoud gaan
Title
Alpe d'HuZes! Opgeven is geen optie!

Het jaar 2023 wordt een bijzonder jaar voor Het Matrix Lyceum. Komend jaar staat deze Singelland-school namelijk in het teken van Alpe d’HuZes. Op donderdag 1 juni 2023 gaan wij met ons team bestaande uit leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en medewerkers de uitdaging aan om zo vaak mogelijk op één dag de vermaarde alpenreus Alpe d’Huez te beklimmen. Het zal een zware opgave worden, maar we gaan ervoor!

Op Het Matrix Lyceum worden wij, helaas, regelmatig geconfronteerd met de ziekte kanker: bij collega’s of hun dierbaren of bij ouder(s)/verzorger(s) of dierbaren van onze leerlingen. In deze gevallen ervaren wij een groot gevoel van onmacht. Daarom willen wij met onze school een steentje bijdragen in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Stichting Alpe d’HuZes is opgericht om de onmacht die door kanker ontstaat om te zetten in kracht. Deze stichting zet zich in om onderzoek te verrichten om de kwaliteit van leven van zowel patiënt als de omgeving zo hoog mogelijk te houden.

De komende maanden worden er op onze school verschillende acties op touw gezet. Wij zoeken hierbij zoveel mogelijk de betrokkenheid van leerlingen, collega’s en ouders. Ons streven is om minimaal een bedrag van 20.000 euro aan sponsorgelden bijeen te brengen.

Je kunt ons volgen en steunen op stichting Alpe d'HuZes.

Alpe d'HuZes