Overslaan en naar de inhoud gaan

Title

Webshop Arbeidstraining

Arbeidstraining op De Venen

Leerlingen van de Venen leren door te doen. Om ze voor te bereiden op stages hebben de leerlingen in het 1e en 2e jaar arbeidstraining. Bij arbeidstraining werken de leerlingen aan opdrachten onder begeleiding van docent en onderwijsassistent in een werkplaats op verschillende afdelingen. Dit zijn opdrachten voor particulieren en bedrijven. Zo maken we het werken realistisch en levensecht.

Arbeidstraining helpt leerlingen bij het aanleren van werknemersvaardigheden. Leerlingen leren hoe het is om stage te lopen en te werken voor opdrachtgevers, waarbij van elk product kwaliteit wordt verwacht en deadlines gehaald moeten worden.

Wij staan elk jaar op de kerstmarkt in Beetsterzwaag met onze mooie zelfgemaakte kerstartikelen en sinds december 2020 worden onze producten ook verkocht in de winkel van Silleke/Oogappel aan het Museumplein in Drachten.

Bij Arbeidstraining hebben we verschillende werkplekken waar mooie producten worden gemaakt.
 

De Keramiekafdeling

We hebben een keramiek afdeling waar borden, schalen en bekers gebakken worden. In de afwerking kunnen deze op verschillende manieren bewerkt worden.

keramiek

De Kaarsenmakerij

We hebben een Kaarsenmakerij waar mooie en kwalitatief goede kaarsen gemaakt worden in verschillende vormen en kleuren. 

kaarsen

De Textieldrukkerij

We hebben een eigen textieldrukkerij waar je shirts, rompertjes, bedrijfskleding, sportkleding etc. kunt laten bedrukken met logo’s of persoonlijke teksten in één kleur of multicolor. Daarnaast kunnen wij ook ramen-, deuren- en autostickers maken. U kunt uw eigen ontwerp aanleveren. Bijna alles is mogelijk.

textiel

De Houtafdeling

We kunnen seriematig eenvoudige (bewerkte) houtproducten leveren voor geschenkpakketten. Denk daarbij bv. aan wijnrekjes, flessenhouders en dienbladen.


hout

De Inpakafdeling

De producten die wij maken bij bovenstaande afdelingen kunnen we verwerken tot op maat gemaakte geschenkpakketten. Dit kan één enkele opdracht zijn, maar wij kunnen ook grote hoeveelheden leveren. Voor verschillende bedrijven maken wij bijvoorbeeld al op maat gemaakte kerstpakketten.
 

De Productieafdeling

Bedrijven en particulieren kunnen ook bij ons terecht voor seriematig eenvoudig productiewerk. Denk daarbij bv. aan het (her)stickeren van partijen, herverpakken van partijen of eenvoudig assemblage werk. 
 

De Bezorgafdeling

Wilt u flyerwerk van bijvoorbeeld uw buurtvereniging huis aan huis laten bezorgen in een bepaalde wijk van Drachten, dan kunnen onze leerlingen dit ook doen. 
 

Vlog Arbeidstraining

Kopen of bestellen?

Al onze producten zijn te koop en te bestellen. Wij gaan graag met u in gesprek over de maatwerk mogelijkheden die wij bieden. Omdat wij geen winstbelang hebben kunnen wij leveren tegen zeer scherpe tarieven. Uiteraard doen wij altijd een kwaliteitscheck voor levering.

Geïnteresseerd?

Dus zoekt u een adres voor originele geschenkverpakkingen, bedrukken van (sport)kleding of een adres voor uw eenvoudige productiewerk, denk dan eens aan De Venen. Zo heeft u een mooi product en onze leerlingen een mooie ‘echte’ opdracht om hun vaardigheden te oefenen.

Als u geïnteresseerd bent, graag een keer langs wilt komen of meer informatie wilt hebben, dan kunt u via het onderstaand mailadres of telefoonnummer contact opnemen met docent Gomathi Post. 

Gomathi Post
g.post@singelland.nl
06-44052385

 

pakket

foto arbeidstraining

foto arbeidstraining