Overslaan en naar de inhoud gaan

Title
Achtergrond

Nieuwsoverzicht

Geplaatst op 23-12-2021

kerstgroet Singelland 2021


Een hele fijne kerstvakantie gewenst. Tot ziens in het nieuwe jaar!

P.S. Onze leerlingen hebben een persoonlijke video opgenomen, waarin ze jullie uitnodigen voor de Open Dagen. Jullie zijn er toch ook bij?!

Mevrouw Scholte en meneer Schippers overhandigen kerstlunchbox aan Arrianne Bouwer
Geplaatst op 22-12-2021

De laatste week voor de kerstvakantie is traditiegetrouw een gezellige week met leuke activiteiten en een gezamenlijke kerstmaaltijd op school. Door de lockdown kon dit allemaal niet doorgaan. Toch wilden we kerst op een manier samen met leerlingen vieren en hebben we snel geschakeld. Alle mentoren van PRO Drachten zijn deze week bij alle leerlingen thuis langs gegaan om persoonlijk een kerstlunchbox en een kerstkaart te bezorgen. Voor de onderbouw leerlingen zat er zelfs een pakket bij waarmee leerlingen zelf een kerststukje konden maken. De reacties van leerlingen, ouders en mentoren waren erg enthousiast.

kookwedstrijd
Geplaatst op 05-11-2021

Michau Woudstra en Tomas Arling zijn dinsdag 2 november de glorieuze winnaars geworden van de 1e editie van de PRO Fryslân kookwedstrijd in Leeuwarden. Na goed geoefend te hebben op school leverden ze een perfect gerecht af. De jury was lovend over de smaak, de presentatie en de samenwerking van beide jongens. Gefeliciteerd toppers!

bezoek
Geplaatst op 15-10-2021

Woensdag 13 oktober waren de leerlingen van groep 7/8 van SBO 't Heechhof bij ons te gast in het kader van de kinderboekenweek. Het thema was dit jaar 'worden wat je wil'. De leerlingen hebben bij ons kennisgemaakt met verschillende beroepen door mee te kijken en mee te doen bij onze praktijklessen. 

PRO Drachten


Op 1 augustus 2022 is het zover: de scholen voor praktijkonderwijs OSG Singelland De Venen en CSG Liudger De Ring gaan samen verder onder de naam PRO Drachten. Twee scholen, twee besturen, een heel breed aanbod, en vooral: één gezamenlijke missie om het beste onderwijs te geven.

Naar prodrachten.nl