Overslaan en naar de inhoud gaan
Geplaatst op 23-12-2021

kerstgroet Singelland 2021


Een hele fijne kerstvakantie gewenst. Tot ziens in het nieuwe jaar!

P.S. Onze leerlingen hebben een persoonlijke video opgenomen, waarin ze jullie uitnodigen voor de Open Dagen. Jullie zijn er toch ook bij?!

Mevrouw Scholte en meneer Schippers overhandigen kerstlunchbox aan Arrianne Bouwer
Geplaatst op 22-12-2021

De laatste week voor de kerstvakantie is traditiegetrouw een gezellige week met leuke activiteiten en een gezamenlijke kerstmaaltijd op school. Door de lockdown kon dit allemaal niet doorgaan. Toch wilden we kerst op een manier samen met leerlingen vieren en hebben we snel geschakeld. Alle mentoren van PRO Drachten zijn deze week bij alle leerlingen thuis langs gegaan om persoonlijk een kerstlunchbox en een kerstkaart te bezorgen. Voor de onderbouw leerlingen zat er zelfs een pakket bij waarmee leerlingen zelf een kerststukje konden maken. De reacties van leerlingen, ouders en mentoren waren erg enthousiast.

kookwedstrijd
Geplaatst op 05-11-2021

Michau Woudstra en Tomas Arling zijn dinsdag 2 november de glorieuze winnaars geworden van de 1e editie van de PRO Fryslân kookwedstrijd in Leeuwarden. Na goed geoefend te hebben op school leverden ze een perfect gerecht af. De jury was lovend over de smaak, de presentatie en de samenwerking van beide jongens. Gefeliciteerd toppers!

PRO Drachten


Op 1 augustus 2022 is het zover: de scholen voor praktijkonderwijs OSG Singelland De Venen en CSG Liudger De Ring gaan samen verder onder de naam PRO Drachten. Twee scholen, twee besturen, een heel breed aanbod, en vooral: één gezamenlijke missie om het beste onderwijs te geven.

Naar prodrachten.nl

ESF en REACT-EU

Ook onze school krijgt dit schooljaar een financiële bijdrage vanuit het Europees Sociaal Fonds en vanuit REACT-EU. Deze subsidies worden bij ons op school ingezet op activiteiten om de stap naar arbeid of vervolgonderwijs optimaal te laten verlopen.

Bekijk de video van onze school!

Aanmelden 2022-2023

Aanmelden van een nieuwe leerling kan via ons digitale aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwe leerling