Overslaan en naar de inhoud gaan
uitreiking cheque aan voedselbanken
Geplaatst op 18-02-2021

Net als vorig jaar geeft OSG Singelland dit jaar een goed doel een extra steuntje in de rug. In plaats van het uitreiken van een tasje of een leuk aandenken aan de Open Dag bezochten leerlingen van Singelland dit jaar de Voedselbanken in de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen en Smallingerland met een cheque van € 500,-.  Lees verder en bekijk alle foto's.
 

Solar Challenge
Geplaatst op 17-02-2021

Bovenbouwleerlingen van de Venen van de vakken mobiliteit en hout zijn begonnen met de bouw van een Solar boat.  We gaan namelijk komend seizoen meedoen aan de 'Young Solar Challenge'.  Een prachtig project waarin de leerlingen een boot gaan bouwen welke volledig elektrische wordt aangedreven. Met deze boot gaan leerlingen deelnemen in een race tegen teams van andere scholen. Wij zoeken nog sponsoren voor dit geweldige project.

Valentijnsdag
Geplaatst op 16-02-2021

Zaterdag was het 14 februari, Valentijnsdag. Alle leerlingen werden daarom deze week door hun mentor verrast met een mooie Valentijnroos en een persoonlijk kaartje. Een mooie manier om in deze lastige periode de leerlingen in het zonnetje te zetten en een 'hart' onder de riem te steken.

klas in Coronatijd
Geplaatst op 16-02-2021

Onderwijs in Coronatijd betekent voor de meeste leerlingen alleen online lessen. Maar online timmeren, auto's repareren of dieren verzorgen lukt niet. Gelukkig mogen in het praktijkonderwijs de lessen, in aangepaste vorm, wel doorgaan. De (meeste) leerlingen zijn hier erg blij mee.

Aanmelden 2021-2022

Aanmelden kan vanaf dit jaar via ons nieuwe digitale aanmeldformulier tot en met 25 maart 2021.

Aanmelden nieuwe leerling

Bekijk de video van onze school!

Singelland ging door

Een terugblik op het afgelopen, bijzondere Singelland schooljaar 2019-2020. Kijkt u met ons mee?
 

Singellan ging door video

 

Bekijk de video