Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding locatie De Venen

Welkom bij De Venen

Afbeelding van het schoolplein
Geplaatst op 15-05-2020

Terwijl de school door de Corona maatregelen voor leerlingen en personeel gesloten was, heeft Snoek Hoveniers hard doorgewerkt om de aanpassingen aan het schoolplein af te ronden. Het is supermooi geworden.

Afbeelding tomaten
Geplaatst op 15-05-2020

Voedingsbeleid Singelland De Venen volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines
 
Leerlingen zitten beter in hun vel en presteren beter als ze gezond zijn. Naast een veilig sociaal klimaat, voldoende bewegen en niet roken zijn gezond eten en drinken daarbij van grote invloed. Omdat jongeren een groot deel van hun tijd doorbrengen op school is het van belang dat zij -behalve thuis- ook op school worden gestimuleerd gezondere keuzes te maken. Singelland De Venen neemt die verantwoordelijkheid serieus. Gezondheidseducatie maakt een vast onderdeel uit van het curriculum. En bovenal zetten we ons in om hen een omgeving te bieden waar gezond eten lekker, vanzelfsprekend en makkelijk is. Dat begint met onze kantine.
 
We vinden het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling in de kantine gezond is. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. De richtlijnen zijn gebaseerd op resultaten uit wetenschappelijk (praktijk)onderzoek. Daardoor weten we zeker dat wat we doen nu en op de lange termijn effect heeft. In onze kantine werken we vanuit deze uitgangspunten:

Singelland ging door

Een terugblik op het afgelopen, bijzondere Singelland schooljaar 2019-2020. Kijkt u met ons mee?
 

Singellan ging door video

 

Bekijk de video